Windbreekgaas


Windbreekgaas of wel winddoek of  windbreeknet genoemd, wordt niet alleen veelvuldig toegepast in de tuinbouw, stallenbouw en sport en recreatie sector,  maar ook is zeer geschikt als windscherm of zichtscherm in uw eigen tuin.

Lees verder
42 artikel(en) gevonden in 'Windbreekgaas'

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
42 artikel(en) gevonden in 'Windbreekgaas'

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Windbreekgaas voor de stallenbouw
Windbreekgaas is de ideale oplossing voor een diervriendelijk gezond stalklimaat. Het is geschikt voor paarden-, koeien, pluimvee- en schapenstallen. 
Voor de professionele stallenbouw bieden wij een breed assortiment roldeuren, spanschermen en aangedreven ventilatiesystemen met windbreekgaas.
Het windgaas is geschikt voor alle weersomstandigheden en reduceert de windsnelheid tot wel 90% en zorgt voor een natuurlijke zachte ventilatie zonder tocht. 
 
Windbreekgaas op rol of op maat gemaakt?
Wij leveren winddoek in verschillende materialen, kleuren, diktes en rollengtes.  
U kan het windbreekgaas eenvoudig zelf op maat snijden en monteren met aluminum klemprofiel of deklat.  
Wij kunnen dit winddoek ook voor u op maat maken omzoomd met polyesterband en zeilogen, met een brede holle zoom of voorzien van tunnels met spankabel of spanband.  
 
Advies en offerte op maat
Wilt u advies over windbreekgaas voor uw specifieke toepassing?
Op werkdagen kunt u ons bellen van 09:00 tot 17:00 uur. Daarnaast kunt u ons altijd contacteren door een mail te sturen. Of het nou gaat over windbreekgaas of over één van onze andere producten, wij staan altijd snel voor u klaar met een passend antwoord.