Windbreekgaas met band en zeilogen

In onze ateliers wordt voor veel toepassingen windbreekgaas op maat gemaakt, afgezoomd en voorzien van zeilogen, spankabels of spanbanden.

Door het windbreekgaas simpelweg te voorzien van een zoom in dik polyester band en sterke zeilogen kan u het winddoek met behulp van spanrubbers, bungee-ballen of haken aan uw constructie of spankabel bevestigen en zo nodig snel verwijderen. 

Met behulp van een spankabel of rails kan u ook een simpel en goedkoop schuifgordijn maken. De ideale eenvoudige oplossing voor open veldschuren, carports en terasoverkappingen  

U kan via onze webshop het windbreekgaas op maat voor uw toepassing aanvragen of bestellen.

Vindt u het winddoek voor uw toepassing niet in onze webshop?  Neem gerust contact met ons op voor advies of offerte op maat.

Lees meer
Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
8 producten
 1. Windbreekgaas Economy Line groen met polyester band en zeilogen
  Vanaf € 69,00
 2. Windbreekgaas Economy Line zwart met polyester band en zeilogen
  Vanaf € 69,00
 3. Windbreekgaas Pro Line groen polyester band en zeilogen
  Vanaf € 220,00
 4. Windbreekgaas Pro Line donkergrijs met lichtgrijs polyester band en zeilogen
  Vanaf € 220,00
 5. Windbreekgaas Pro Line donkergrijs met zwart polyester band en zeilogen
  Vanaf € 220,00
 6. Windbreekgaas Pro Line zandkleurig met polyester band en zeilogen
  Vanaf € 220,00
 7. Windbreekgaas Pro Line PVC zwart met polyester band en zeilogen
  Vanaf € 220,00
 8. Windbreekgaas Pro Line PVC grijs met polyester band en zeilogen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
8 producten

windbreekgaas met PE band en zeilogen Windbreekgaas met polyester band en zeilogen op maat gemaakt. 

In onze ateliers maken we het windbreekgaas voor u precies op maat en voorzien het van een zoom van sterk polyester band.
Hierdoor is de zoom sterker dan een eenvoudige omgeslagen zoom en blijven de zeilogen beter op hun plaats. In de zoom ponsen we RVS zeilogen met een binnendiameter van 17 mm.

De onderlinge afstand van de zeilogen is standaard 50 cm. Uiteraard verdelen we de ogen netjes over de zijden van het doek en maken we steeds 2 ogen op iedere hoek. U kan het doek zo altijd netjes opspannen. Indien gewenst kunnen we de zeilogen ook dichter bijeen plaatsen.

Om een eenvoudig schuifgordijn (voor een veranda of terrasoverkapping) te maken van uw op maat windbreekgaas schuifgordijn met kabel gemaakte windbreekgaas is een strak gespannen RVS kabel voor kleine gordijnen vaak al voldoende u hangt het doek dan eenvoudig met karabijnhaken aan de kabel die u met een spanner aan draadogen opspant. Uiteraard kunnen we u ook een passende rails en rollers voor uw windbreekgaas leveren.

Aan de twee zijden kan u het doek rijgen we vaak een elastisch koord door de zeilogen en spannen het doek aan montage doppen op het kozijn of staander op. 

Als er aan de onderzijde geen bevestigings mogelijkheid is en u zeker wil zijn dat het doek ook aan de onderzijde perfect opgespannen wordt, maken we vaak een tunnel in het doek. We doen hier standaard een trekdraadje in, waarmee u een spankabel of spanband door de tunnel kan trekken. Uiteraard kunnen wij dit al in het atelier voor u doen.

windbreekgaas met band en ogen en tunnelonze montage materialen vindt u hier op onze site

    

 

 

Lees meer