Windbreekgaas met band en zeilogen

In onze ateliers wordt voor veel toepassingen windbreekgaas op maat gemaakt, afgezoomd en voorzien van zeilogen, spankabels of spanbanden.

Door het windbreekgaas simpelweg te voorzien van een zoom in dik polyester band en sterke zeilogen kan u het winddoek met behulp van spanrubbers, bungee-ballen of haken aan uw constructie of spankabel bevestigen en zo nodig snel verwijderen. 

Met behulp van een spankabel of rails kan u ook een simpel en goedkoop schuifgordijn maken. De ideale eenvoudige oplossing voor open veldschuren, carports en terasoverkappingen  

U kan via onze webshop het windbreekgaas op maat voor uw toepassing aanvragen of bestellen.

Vindt u het winddoek voor uw toepassing niet in onze webshop?  Neem gerust contact met ons op voor advies of offerte op maat.

Lees verder
8 artikel(en) gevonden in 'Windbreekgaas met band en zeilogen'

Van hoog naar laag sorteren
8 artikel(en) gevonden in 'Windbreekgaas met band en zeilogen'

Van hoog naar laag sorteren

windbreekgaas met PE band en zeilogen Windbreekgaas op maat 

In onze ateliers maken we het windbreekgaas voor u precies op maat en voorzien het van een zoom van sterk polyester band.
Hierdoor is de zoom sterker dan een eenvoudige omgeslagen zoom en blijven de zeilogen beter op hun plaats. In de zoom ponsen we RVS zeilogen met een binnendiameter van 17 mm.

De onderlinge afstand van de zeilogen is standaard 50 cm. Uiteraard verdelen we de ogen netjes over de zijden van het doek en maken we steeds 2 ogen op iedere hoek. U kan het doek zo altijd netjes opspannen. Indien gewenst kunnen we de zeilogen ook dichter bijeen plaatsen.